Bezoekers

zondag 5 maart 2017

Pannekoeken


Ingrediƫnten
250 gr bloem
2 eieren
500 ml halfvolle melk
1 snuifje zout (0.5 gr)
boter ( voor het bakken )

Extra benodigdheden
Koekenpan
Soeplepel

Recept
1.Zeef de bloem samen met de zout boven een kom, doe vervolgens de eieren erbij.
2.Giet de melk erbij en klop met een garde tot al de klonters uit het beslag zijn. Het beslag moet goed vloeibaar zijn.
3.Je beslag is nu klaar, laat het even rusten alvorens te bakken.
4.Zet de koekenpan op het vuur en doe er wat boter in, je mag het beslag er pas in doen wanneer de boter volledig gesmolten is.
5.Blijf continu bij je vuur staan, gebruik steeds een spatel voor het omdraaien.
6.Je kunt zowat alles als garnering gebruiken bij een pannekoek, op bovenstaande foto heb ik bloemsuiker en donkere cassonade suiker gebruikt.

Smakelijk!

Bakkenmetchristof.blogspot.be
Christof.bruyninx@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten