Ingrediënten (4 glazen)
400 ml melk
Vanille ijs (8 a 10 bolletjes)
4 el chocopasta
1 el hagelslag (garnering)
Extra benodigdheden
Blender
Spuitzak
Recept
1. Verwarm de chocopasta au bain marie of in de magnetron, De chocopasta dient wat zachter te zijn dus laat het niet te warm worden.
2. Doe de chocopasta, de melk en het ijs in de blender en begin te mixen.
Ingredïenten slagroom
200 ml room (35%)
2 tl bloemsuiker
Recept
1.Doe de room en de bloemsuiker in een ruime kom. Klop dit tot een goede slagroom
2.Klop niet tot je geel begint te zien, want dan krijg je boter.
3.Wanneer de slagroom klaar is kan je deze in een spuitzak doen.
2 tl bloemsuiker
Recept
1.Doe de room en de bloemsuiker in een ruime kom. Klop dit tot een goede slagroom
2.Klop niet tot je geel begint te zien, want dan krijg je boter.
3.Wanneer de slagroom klaar is kan je deze in een spuitzak doen.
Nu kun je de glazen vullen met de shake, spuit in een mooie draaiende beweging de slagroom in het glas. Strooi er nog wat hagelslag over om te garneren.
Smakelijk!
Bakkenmetchristof.blogspot.be
Christof.bruyninx@hotmail.com
Geen opmerkingen:
Een reactie posten