Ingrediƫnten
90 gr bloem
90 gr boter (gesmolten)
20 gr gezeefde cacao
2 ei
80 gr suiker
2 gr droge gist
75 gr volle melk
50 gr fijngehakte pure chocolade
Extra Benodigdheden
Muffinvorm
Papieren vormpjes
Recept
1.Verwarm de oven voor op 180°C.
2.Meng de bloem, de gezeefde cacao en de gist.
3.Meng in een andere de suiker door de 2 eieren. Voeg de gesmolten boter en daarna de melk toe.
4.Giet het mengsel bij de bloem, meng en voeg halverwege de fijngehakte pure chocolade toe.
5. Je kunt het hele mengsel in een spuitzak doen, dat zal makkelijker zijn als je de vormpjes gaat vullen.
6.Vul de vormpjes voor max 2/3.
7.Bak de muffins op max 25 min (kleine muffins 15 min). Controleer regelmatig het deeg met een stokje, indien dit er schoon uitkomt is de muffin klaar.
Smakelijk!
Bakkenmetchristof.blogspot.be
Christof.bruyninx@hotmail.com
Geen opmerkingen:
Een reactie posten